Prognoza meteo 8 aprilie-6 mai: Temperaturi peste cele obişnuite

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 8 aprilie -6 mai. Meteorologii anunţă vreme nespecifică perioadei

Vremea va fi una mai caldă decât normalul perioadei în care ne aflăm, în următoarele patru săptămâni, potrivit prognozei meteo ANM. Sunt așteptate temperaturi peste cele obişnuite, în cea mai mare parte a intervalului 8 aprilie-6 mai 2024, mai ales în sudul și sud-estul României. Ploile vor fi fie excedentare în unele zone, fie vor lipsi în alte părţi ale ţării, în perioada 8 aprilie-6 mai.

Prognoza 8 – 15 aprilie: Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.  Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii țări.

Prognoza 15 – 22 aprilie: Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval.  Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali și în nord-estul țării.

Perioada 22 – 29 aprilie: Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo 29 aprilie – 6 mai: Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list