O nouă serie de bilete la băi, alocată Oltului. Stațiunile Olănești și Amara, în topul destinațiilor de tratament

Seria a 5-a a biletelor de tratament a fost alocată Casei Județene de Pensii Olt. beneficiarii olteni au la dispoziție  42 de bilete la băi.

CJP Olt a primit o altă serie de bilete la băi, valabile la unitățile de tratament din subordinea Societății de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă „TBRCM" SA. Din cele 42 de bilete pentru tratament balnear primite, 19 de bilete au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut. Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament balnear este de 16 zile. Data de începere a sejurului este în perioada 23 – 27 aprilie.

Sunt disponibile :
– 15 bilete în stațiunea Olănești
– 2 Covasna
– 4 Pucioasa
– 11 Amara
6 locuri Bala
2 locuri Buziaș
–  2 locuri Moneasa
,,Lista cererilor aprobate este afișată la sediul CJP Olt, cât și pe pagina de internet a instituției. Biletele de tratament balnear, atât cele repartizate cât și cele nerepartizate, se vor distribui până pe data de 15.04.2024 inclusiv. Toate biletele nevalorificate până în data de 15 aprilie 2024, vor fi redistribuite începând cu data de 17 aprilie 2024, până inclusiv în momentul începerii sejurului"
, transmite CJP Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list