VIDEO/ Ministrul Barbu: Au început lucrările de modernizare la amenajarea Sadova- Corabia

Lucrări de reabilitare pentru un obiectiv de investiții major din sectorul irigațiilor care vine în sprijinul fermierilor olteni anunță Ministrul Agriculturii, deputatul de Olt Florin Barbu. Valoarea investiției pentru amenajarea de irigații Sadova -Corabia este de 233 milioane lei.

În proces de accelerare a investițiilor în sistemele de irigații, atât de necesare agriculturii românești, ministrul Barbu anunță demararea lucrărilor și la un obiectiv important pentru fermierii olteni: amenajarea Sadova- Corabia.

,,Se execută lucrări de reabilitare și investiții pe 20 de canale și în trei stații de pompare care vor aduce apa din Dunăre pentru irigarea a 28.000 de hectare din județul Dolj și 5.100 de hectare din județul Olt. Valoarea acestei investiții este de 233.000.000 de lei și se va finaliza în 2026. Este un proiect important, la care am lucrat încă din perioada când am condus Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare prin care combatem fenomenul de deșertificare din Lunca Dunării!,, anunță ministrul Barbu.

 



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list