Probe de aptitudini în mai pentru admiterea la LPS Slatina. Locuri la: fotbal, handbal, judo, atletism, volei, tenis, lupte

Elevii de clasa a VIII-a care doresc să fie admiși la licee pedagogice, sportive, de arte, muzică, cu predare în sistem bilingv, teologice ori militare trebuie să susțină mai întâi probele de aptitudini. În județul Olt, printre liceele cu locuri pentru ocuparea cărora absolvenții de gimnaziu trebuie să fie declarați admiși la probe de aptitudini se numără și Liceul cu Program Sportiv. Pentru viitorul an școlar sunt disponibile 72 de locuri.

LPS Slatina și-a făcut publică oferta educațională 2024- 2025. Pentru admiterea în clasa a IX-a, liceul are disponibile trei clase, împărțite astfel pe ramuri sportive: fotbal- 29 locuri, handbal- 14 locuri, atletism- 5, volei-4, judo- 5, lupte greco-romane- 10 și tenis de masă-5. Fiind filieră vocațională, elevii care susțin admiterea trebuie mai întâi să treacă de probele de aptitudini. Depunerea dosarelor de înscriere se va face la secretariatul liceului în perioada 16- 17 mai, probele de aptitudini urmând a fi desfășurate astfel: 21 mai- fotbal, 22 mai- handbal, 23 mai- celelalte sporturi.

Oferta LPS pentru anul școlar viitor mai cuprinde: 3 clase pregătitoare și 3 clase de-a V-a (câte una pentru intensiv engleză, predare normal și predate integrat-sportiv).



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list