VIDEO/ Candidatul AUR la Primăria Valea Mare, condamnat în trecut pentru contrabandă, filmat agresând verbal două tinere

Candidatul Partidului AUR la Primăria comunei Valea Mare, Ionuţ Bogdan Iagăru, a agresat verbal și a încercat să intimideze două tinere care făceau un sondaj prin comună. Fetele au anunțat că vor face plângere la poliție împotriva fostului infractor.

Candidatul AUR la primăria Valea Mare a reacționat în mod huliganic față de două tinere care realizau un sondaj de opinie prin localitate privind intenția de vot. Acesta le-a agresat fizic și a încercat să le intimideze. Fetele au filmat o parte din scenă și au anunțat că vor depune plângere la poliție pe numele celui care se dorește a fi primar de comună.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iagaru Ionuț Bogdan a fost condamnat în iulie 2012 pentru  contrabandă cu țigări de proveniență Ucraina și Republica Moldova, în dosarul Nr:918/104/2012, de Tribunalul Olt, la 3 ani închisoare cu suspendare. Curtea de Apel Craiova a redus pedeapsa cu suspendare la 1an și 9 luni, pedeapsa care a rămas definitivă în 2014 prin decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție.

În iunie 2010, el a fost prins de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Economice, din cadrul IPJ Olt, pe raza oraşului Potcoava, în timp ce conducea un autoturism în care transporta 32.950 de pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 104.350 lei. Cu aceeaşi ocazie, dar în Valea Mare, poliţiştii au oprit un alt autoturism cu ţigări de contrabandă, condus de tatăl lui Iagăru, Marin Iagăru, de 60 de ani.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list