Pugiliștii români, la Campionatele Europene de box pentru tineret -Croația, cu slătinenii Arun Tudoroiu, Luminița Turcin și Constantin Gălbenușe

România este reprezentată de 16 pugilişti, opt fete şi opt băieţi, la Campionatele Europene de box pentru tineret (17-18 ani) de la Porec (Croaţia), care se derulează între 4 şi 14 aprilie. Lotul feminine este antrenat de slătinenii Luminița Turcin și Constantin Gălbenușe, iar lotul masculine îi are printre favoriții la medalii pe slătineanul Arun Tudoroiu.

România este prezentă la Campionatul European de Box – Tineret Feminin și Masculin din Croația.  Lotul feminin, antrenat de Constantin Gălbenuşe şi Luminiţa Turcin, a înregistrat și prima victorie, chiar din primul meci. Ramona Mihaela Manea (48kg) a câștigat ieri, prin decizie unanimă, disputa cu georgianca Ramilda Tolordava, calificându-se astfel în optimile de finală. În runda următoare sportiva noastră va boxa, pe 6 aprilie, contra pugilistei germane Anna Maria Trifylli.

Lot Feminin:

  1. Manea Ramona – 48 kg;
  2. Lucica Petrache – 52 kg;
  3. Cioroba Gabriela – 57 kg;
  4. Tugui Amalia – 66 kg;
  5. Sopterean Eliza – 70 kg;
  6. Nita Amalia – 75 kg;
  7. Manu Denisa – 81 kg;
  8. Platon Elena – +81 kg.

Lotul masculin, pregătit de Dorel Simion, Ionuţ Gheorghe, Doru Neamţu, îl are printre favoriții la medalii pe sportivul CSM Slatina Arun Nicu Tudoroiu, medaliat cu argint la Europenele de tineret din 2023 de la Erevan, la cat. 63,5 kg.

Foto: Federația Română de Box

Lot masculin:

  1. Maradin George Edmond – 51 kg;
  2. Stroe Fabian – 54 kg;
  3. Iofciu Ciprian – 57 kg;
  4. Scalco Vasile – 60 kg;
  5. Bandula Iosif – 63.5 kg;
  6. Arun Tudoroiu – 67 kg;
  7. Istvan Szucs– 75 kg;
  8. Matei Nastasiuc – 86 kg.

 



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list