CSM Slatina, un egal cât un obiectiv

CSM Slatina a debutat în play-out cu un egal. Echipa lui Dan Oprescu nu a reușit decât un egal 1 la 1, pe teren propriu, cu AC Tunari. În ciuda acestui rezultat, jucătorii slătineni sunt la un pas să-și atingă obiectivul de a rămâne în Divizia B, în schimb echipa antrenată de Dan Alexa nu mai are decât teoretic șanse de a scăpa de retrogradare.

Jucătorii de la AC Tunari au venit la Slatina deciși de a obține victoria măcar în a doua etapă din Play-out și a-și menține șansele de a se salva de la retrogradare. Nu a fost să fie și a trebuit să se mulțumească, la final cu un egal care ăi mai conferă doar șanse teoretice de a se menține în Divizia B.

Echipa lui Dan Alexa a început bine întâlnirea cu CSM Slatina, jucătorii să-i trecându-și în cont și două ocazii mari de a deschide scorul. La reluare, fotbaliștii oaspeți au continuat să imprime un ritm alert jocului.

Înainte de a reuși să deschidă scorul pe tabela de marcaj în minutul 64  prin Atanase Trică, după o bâlbă a apărării slătinene, echipa lui Alexa a rămas cu un om mai puțin pe tabela de marcaj, după eliminarea lui Paul Mitrică în min 61.

Conduși pe tabela de marcaj, jucătorii slătineni au ieșit la atac și au pus presiune pe poarta echipei din Tunari. Pe fondul acestei schimbări de atitudine și celor efectuate de antrenorul Dan Oprescu, echipa olteană reușește să egaleze. Golul a fost înscris în min 93 de către Denis Dragu.

Rezultatul final a adus bucurie în tabăra echipei slătinene și multă suferință în cea a echipei vizitatoare ai cărei oficiali au fost la un pas să se încaiere cu echipa de arbitri.

 

În urma rezultatului dintre CSM Slatina și AC Tunar, echipa olteană este la un pas să-și îndeplinească obiectivul de a continua să evolueze în liga secundă, în timp ce echipa vizitatoare mai păstrează doar șanse teoretice de a scăpa de retrogradare.

 



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list