Fostul director al spitalului din Craiova este acuzat că aproape a ucis o caracaleancă în urma unei endoscopii. El are interdicție să-și practice meseria

O caracaleancă a suferit un stop cardio-respirator, în urma unei endoscopii. Manevra medicală a fost efectuată la o clinică privată din Craiova de un medic care avea interdicție să-și mai exercite profesia. Medicul a fost în trecut directorul spitalului craiovean. El a ajuns sub interdicția de a mai profesa după ce a fost pus sub acuzare de procuror care îl acuză de moartea a patru pacienți ca urmare a unor greșeli medicale.

Polițiștii din Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 52 de ani, din Caracal, ar fi intrat în stop cardio-respirator, după ce a suferit o intervenție de explorare endoscopică efectuată de un medic chirurg din municipiul Craiova, la o clinică privată. În urma celor întâmplate, femeia a fost resuscitată și este internată în stare gravă la Terapie Intensivă.

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj s-au sesizat cu privire la faptul că, în seara zilei de 04 aprilie, o femeie de 52 de ani, din municipiul Caracal, judeţul Olt, ar fi intrat în stop cardio-respirator în urma unei intervenţii de explorare endoscopică, efectuată de către un bărbat din municipiul Craiova, medic chirurg. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri legale", au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul. În acest caz, polițiștii vor dispune măsurile legale

 



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list