Două dosare penale întocmite de rutieriștii olteni aseară: unui tractorist fără permis și unui șofer băut

Doi șoferi sunt cercetați pentru infracțiuni rutiere și s-au ales cu doare penale, după ce polițiștii i-au depistat circulând pe drumurile din Olt unul fără permis, iar celălalt băut.

Polițiștii Biroului Rutier Slatina au oprit aseară, 4 aprilie, în jurul orei 19:10, pentru control, pe Drumul Județean 546 în comuna Verguleasa, un tractor condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din localitate. În urma controlului, omul s-a ales cu dosar penal.

,,În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere. În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.,, arată IPJ Olt.

Tot aseară, în jurul orei 22:00, și polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Dăneasa au întocmit dosar penal unui șofer, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Bărbatul în vârstă de 46 de ani, din comuna Radomirești, a fost oprit pentru control pe strada Berzei, din localitate.

,,Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.,, mai arată oamenii legii.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list