Un elev a ajuns la SJU Slatina acuzând că a fost bătut de directoarea Școlii Valea Mare. Medic: „Copilul nu prezintă nicio urmă de traumatism fizic”

Este scandal la Școala Valea Mare, tatăl unui elev acuzând faptul că acesta ar fi fost agresat fizic de către directoarea școlii. Cum elevul a ajuns la spital, cazul este anchetat de către poliție, dar și de inspectoratul școlar.

Un apel la 112 făcut astăzi, 2 aprilie, la oar 10.50, de către un bărbat anunța poliția că fiul său, de 12 ani, elev la Școala Gimnazială din comuna Valea Mare, satul Recea, ar fi fost agresat de un cadru didactic al școlii. Copilul a povestit acasă că ar fi fost bătut de directoarea școlii după ce a fost surprins de către profesoară în timp ce lovea cu picioarele o ușă din clădirea școlii. Cum directoarea susține că doar l-a certat, iar copilul de frică a spus altceva acasă, incidentul este anchetat de poliție și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Olt, pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Tatăl elevului a solicitat o ambulanță, copilul ajungând la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Slatina, medicul Emilian Postelnicu, acesta „nu prezintă nicio urmă de traumatism fizic" și este supus mai multor investigații.

S-a prezentat un copil, într-adevăr, în cursul dimineții, cu afirmația că ar fi fost agresat de un cadru didactic, că i-a dat o palmă și l-a lovit cu capul de pereți, dar copilul nu prezintă nicio urmă de traumatism fizic, (…) este perfect integru, și tegumentul și mișcările, este conștient, cooperant, în afara oricărui pericol. Este în curs de investigații suplimentare (…), să nu ratăm ceva, dar la prima vedere este perfect integru și în afara oricărui pericol", a precizat dr. Postelnicu.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list