Criminalul din Teslui, care și-a înjunghiat duminică soția, a fost arestat preventiv

Un bărbat din comuna Teslui a ajuns criminal duminică seara, pe fondul consumului de alcool și geloziei. Bărbatul și-a lovit soția cu un lemn în cap și apoi a înjunghiat-o în piept. Instanța a decis ieri arestarea preventivă.

Un bărbat de 68 de ani, din Teslui, este acuzat de omor, victima fiind soția acestuia.  Bărbatul a fost introdus duminică seara în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar ieri Tribunalul Olt a dispus ,,arestarea preventivă a inculpatului Neagoe Dumitru, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prev. de art. 188 alin. 1 C.p., cu aplic. art. 199 alin. 1 C.p., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 01.04.2024 până la data de 30.04.2024, inclusiv".

Anchetatorii au stabilit că ,,în seara zilei de 31 martie 2024, un bărbat, în vârstă de 68 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict intrafamilial, i-ar fi aplicat soției sale mai multe lovituri cu un lemn în zona capului și ar fi înjunghiat-o cu un obiect ascuțit-tăietor în zona toraco-pectorală. În urma evenimentului, femeia a decedat, iar trupul acesteia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.,, arată IPJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list