Stadion nou la Corabia. CNI a semnat contractul de proiectare

Pe lângă stadionul San Siro, baza sportivă multifuncțională din preajma fostului sediul al Clubului Sportiv, corăbienii iubitori de sport se vor putea bucura de un nou stadion. Administrația urbei -port la Dunăre anunță transformarea bazei sportive Progresul în stadion, cu fonduri CNI.

Proiectul ,,Reabilitarea, modernizarea, dotarea și extinderea bazei sportive Progresul" , proiect realizat prin Compania Națională de Investiții, a intrat în linie dreaptă.

,,Compania Națională de Investiții ( CNI ) anunță semnarea contractului de proiectare pentru Reabilitarea, modernizarea, dotarea și extinderea bazei sportive "Progresul", str. Elena Doamna, nr. 2B, oraș Corabia, jud. Olt. Stadionul va avea o capacitate de 3000 de locuri iar termenul de proiectare este de 4 luni. În contextul existenței unei baze sportive aflată în proprietatea oraşului Corabia, se doreşte reabilitarea, modernizarea, dotarea și extinderea acesteia inclusiv infrastructura conexă necesară pentru asigurarea condițiilor optime de desfășurare a activităţilor sportive, cu predilecţie fotbal și atletism. Oraşul Corabia înţelege că a investi în tineri reprezintă o investiţie în viitor iar o investiţie de orice fel în sport reprezintă o investiţie pe termen lung în sănătatea generaţiilor ce vinˮ, anunță Primăria Corabia.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list