Un tânăr din Olt a furat 175.000 de lei iubitei, prin transferuri cu telefonul. Banii erau câștigați la loterie în Anglia

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Olt a crezut că a dat lovitura atunci când a reușit să aibă o relație cu o femeie de 40 de ani din Sibiu. El a reușit să fure din contul fiului acesteia suma de 175.000 de lei, accesând contul bancar de pe telefonul iubitei. Poliția l-a depistat și a recuperat prejudiciul în mare parte.

Aflând că fiul iubitei, care muncește în Marea Britanie, a câștigat câteva zeci de mii de euro la loterie, un tânăr din Olt a profitat de neatenția femeii și a accesat contul, transferând în repetate rânduri bani în conturile sale personale. A reușit să sustragă peste 30.000 euro. Când femeia și-a dat seama că a rămas fără bani în cont, a sunat la poliție. Individul a fost reținut și este cercetat pentru acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, tânărul este bănuit că ,,în perioada 20-23 martie, pe când se afla la Sibiu, ar fi accesat ilegal telefonul mobil al unui apropiat de-al său și ar fi efectuat de mai multe ori tranzacții financiare din contul persoanei în cauză către conturi proprii. Acesta a creat un prejudiciu de 175.000 de lei,,.

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list