Sterilizare GRATUITĂ la Caracal pentru pisici și câini cu stăpân

Cu scopul  de a reduce înmulțirea necontrolată a animalelor, de a preveni bolile și abandonul puilor nedoriți ori pe care o familie deținătoare de animale nu-i poate crește, Primăria Caracal va derula un nou program de castrări gratuite.

Primăria municipiului Caracal, în colaborare cu o echipă veterinară a unor organizații, va derula luna aceasta o nouă campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor cu stăpân.

,,O nouă campanie gratuită de sterilizare a câinilor și pisicilor cu stăpân, în data de 6 aprilie 2024. Sterilizarea va fi făcută de către medicii Smeura și DypVet. Acțiunea se va desfășurată în strada Craiovei nr. 87. Pentru programări și informații suplimentare: 0769387775,, anunță administrația municipală.

Sterilizarea este singura modalitate prin care se poate stopa înmulţirea și abandonul câinilor prin oraș, dar și un lucru benefic pentru animale, prevenind o mulțime de boli. Proprietarii de animale trebuie să știe că, potrivit legii, este obligatorie sterilizarea câinilor cu și fără stăpân aparținând rasei comune și metiși, sancțiunile fiind între 5.000- 10.000 lei.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list