Poștașii au intrat în GREVĂ GENERALĂ!

Începând de azi- noapte, 1 aprilie, de la ora 00.00, a fi demarată greva generală în cadrul Compania Naţională Poşta Română. Protestatarii acuză faptul că 18 mii dintre cei peste 21 de mii de angajați ai Poştei Române, adică un procent de 90%, indiferent de funcția pe care se află, indiferent de responsabilități şi de vechime, din luna iulie 2024 vor avea salariul minim pe economie!

Mii de angajați din Poşta Română  au declanşat conflictul de muncă şi care au intrat de azi în grevă! Campania națională a Blocului Național Sindical este intitulată ,,Poștașii nu vor să mai fie săracii României! Stop abuzurilor din Poșta Română!".

Revendicările salariale ale angajaților reprezentați în negociere de Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România- sindicatul reprezentativ legal la nivelul Poștei Române, sunt:
– creșterea cu 400 lei net a salariilor angajaților;
– creșterea sporului de loialitate acordat în tranșe, salariaților ce au peste un anumit număr de ani lucrați în Poșta Română.
,,La această oră, activitatea Poștei Române, se derulează în mod normal în cele mai multe județe ale țării. Compania Națională ,,Poșta Română" va asigura întocmai distribuirea trimiterilor si drepturilor sociale pentru toti clienții. Asigurăm toți clienții, partenerii și instituțiile bancare de stabilitatea și funcționalitatea serviciilor derulate de Compania Națională „Poșta Română", precum și de soliditatea politicilor de management aflate în curs. Precizăm, de asemenea, că escaladarea conflictului de muncă este una artificială, iar Poșta Română a luat toate măsurile pentru depășirea acestuia!,, anunță Compania Națională ,,Poșta Română".


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list