CRIMĂ la Teslui: Și-a ÎNJUNGHIAT soția, beat

Aseară, 31 martie, un bărbat din comuna Teslui și-ar înjunghiat soția. Pe fondul consumului de alcool, cearta dintre cei doi a ajuns la crimă, după ce bărbatul a lovit-o pe femeia cu un lemn în cap și apoi a înjunghiat-o în piept.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 68 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, victima fiind soția acestuia.  Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Fapta s-a petrecut aseară în comuna Teslui, fiind investigată de o echipa complexă de cercetare din cadrul Serviciului Investigații Criminale Olt și Serviciului Criminalistic Olt sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

,,Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 31 martie 2024, un bărbat, în vârstă de 68 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict intrafamilial, i-ar fi aplicat soției sale mai multe lovituri cu un lemn în zona capului și ar fi înjunghiat-o cu un obiect ascuțit-tăietor în zona toraco-pectorală. În urma evenimentului, femeia a decedat, iar trupul acesteia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.,, arată IPJ Olt.

Bărbatul va fi prezentat astăzi Tribunalului Olt, cu propunerea arestării preventive.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list