VIDEO/ Caracalean, reținut pentru tâlhărie. A bătut un tânăr și i-a furat mai multe bunuri

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut ieri un tânăr din municipiul Caracal, cercetat pentru tâlhărie.

Un caracalean a ajuns ieri în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, fiind acuzat de tâlhărie.

,,În fapt, la data de 30 martie 2024, polițiștii Poliției municipiului Slatina au fost sesizați de către un tânăr de 20 de ani, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că o persoană necunoscută l-ar fi agresat fizic și i-ar fi sustras mai multe bunuri. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorului și dispunerii măsurilor legale. În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat un tânăr de 19 ani, din municipiul Caracal, bănuit de comiterea faptei.,, arată IPJ Olt.

În cursul zilei de astăzi, 1 aprilie, tâlharul va fi prezentat Judecătorie Slatina cu propuneri legale.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list