Clubul Sportiv Municipal Slatina înfiinţează o grupă de fotbal feminin

Având în vedere faptul că fotbalul câștigă din ce in ce mai multă popularitate în rândul fetelor, și la Slatina se va putea practica acest sport de către fete. Clubul Sportiv Municipal a anunțat că înfiinţează o grupă de fotbal feminin.

Inițial, fotbalul a fost un sport orientat spre băieți, însă și fetele au început să facă performanță. Naționala feminină a României va juca în această lună meciuri în preliminariile pentru Campionatul European din 2025, în deplasare contra Armeniei și pe teren propriu cu Kazahstan. Din lotul național ar putea face în următorii ani parte și sportive din Slatina, după ce Clubul Sportiv Municipal aflat în subordinea primăriei a decis să înființeze o grupă de fotbal feminin.
,,Nu doar băieţii vor putea practica sportul rege în cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina, ci şi fetele, mai ales că în ultima perioadă fotbalul feminin este într-o continuă ascensiune.
Clubul Sportiv Municipal Slatina înfiinţează o grupă de fotbal feminin. Se pot înscrie fete născute 2012 şi mai mici. Înscrierile se fac de luni până vineri, ora 18.00, la Liceul cu Program Sportiv Slatina, la profesorul Iulian Pîrvulescu. Aproximativ 160 de copii practică fotbalul în cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina,, anunță CSM.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list