România învinge Croația în meciul retur și se califică la Campionatul European de handbal feminin din 2024

Naționala feminină de handbal obține victoria în meciul cu Croația de la Koprivnica, cu scorul 25-23, asigurându-și prima poziție în grupa de calificare la Euro 2024. România este la acest moment calificată matematic la Campionatul European de handbal feminin din 2024, deși mai are de disputat meciurile cu Bosnia (4 aprilie) și Grecia (7 aprilie).

,,În primele etape, România a învins Bosnia (49-18), Grecia (32-20) şi Croaţia (26-24). Cu 8 puncte, după 4 victorii din 4 meciuri, cu o echipă tânără, fără Cristina Neagu, Crina Pintea sau Eliza Buceschi, tricolorele conduc clasamentul, fiind urmate de Croaţia (4), Grecia (4) şi Bosnia (0). Performanța lor merită toată aprecierea.
Felicitări fetelor, care au luptat până în ultima clipă, și mult succes în continuare! Felicitări antrenorului și colectivului tehnic! Hai, România!,, anunță Agenția Națională pentru Sport.
Campionatul European de handbal feminin va avea loc între 28 noiembrie și 15 decembrie 2024, cogăzduit de Austria, Ungaria și Elveția.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list