Deputatul Chesnoiu propune o nouă investiție în Caracal: Vârstnicii caracaleni se vor putea trata la fosta popicărie de la parc

O investiție dedicată seniorilor municipiului, în urma căreia aceștia să beneficieze de tratament i-a fost propusă recent primarului Ion Doldurea de către deputatul de Olt Adrian Chesnoiu, edilul fiind receptiv. Iar idea a prins deja forma unui proiect.

Un centru de tratament pentru vârstnici va funcționa în municipiul Caracal, propunerea deputatului Adrian Chesnoiu fiind la stadiul de proiect în urma analizării acestei oportunități cu edilul Ion Doldurea. A fost stabilită locația, abordate autoritățile centrale competente care să ofere consultanță de specialitate, urmând a se realiza documentația și a se stabili linia de finanțare.

,,I-am prezentat dlui Ion Doldurea, primarul Municipiului Caracal, perspectiva deschiderii unui Centru de tratament pentru vârstnici în incinta Parcului Constantin Poroineanu.  Mă bucur că a rezonat cu ideea și astfel vom putea să valorificăm o construcție existentă, nepusă în valoare, din zona centrală a parcului. (Este vorba de fosta popicărie). Nu vom precupeți nici un efort pentru dezvoltarea orașului nostru! Susțin și încurajez orice proiect care aduce plus valoare comunității, confort în viața locuitorilor și conduce la modernizarea lui.ˮ, a anunțat deputatul Chesnoiu.

Parlamentarul oltean a ținut cont la propunerea locației de faptul că foarte mulți vârstnici vin în Parcul Constantin Poroineanu pentru cure de aer și de vitamina D, acesta fiind unul dintre parcurile naturale cele mai frumoase din România și recunoscut în Europa ca cel de-al treilea parc natural ca dimensiune. Prezența în parc a unui centru de tratament va fi la îndemâna seniorilor care doresc să beneficieze de îngrijire de specialitate pentru diverse afecțiuni ale vârstei, aproape de casă, poate chiar în timp ce așteaptă să-și ia nepoții de la creșa ce se construiește în apropiere.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list