Accident în Slatina: șoferița care a lovit un pieton și-a pierdut permisul

În această dimineață- 18 martie, în jurul orei 08:20, pe strada Mânăstirii din municipiul Slatina a avut loc un eveniment rutier. Un pieton a fost acroșat de o mașină condusă de o femeie.

O femeie de 59 de ani, din municipiul Slatina, a lovit cu mașina un bărbat de 55 de ani, din comuna Curtișoara, pe strada Mânăstirii. Oamenii legii au stabilit că șoferița nu a acordat prioritate de trecere pietonului  care se afla în traversarea regulamentară a străzii și a intrat în coliziune cu acesta.

,,În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești. Atât conducătoarea auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Femeia a fost sancționată contravențional pentru abaterea săvârșită, iar ca măsură complementară polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list