Ateliere pascale la Muzeul Județean Olt: încondeiat ouă, modelare lut și pictură pe sticlă

Luna aprilie readuce la Muzeul Județean Olt atmosfera de curiozitate și încântare pentru copiii care doresc să participe la atelierele de creație. Obiectele realizate sunt specifice primăverii și Sărbătorilor Pascale, materialele fiind puse la dispoziție de către instituția de cultură.

Interesul arătat activităților creative organizate la Muzeul Județean Olt va duce la continuarea atelierelor. Instituția de cultură anunță demararea atelierelor de de primăvară pentru copiii dornici de cunoaștere și dezvoltarea abilitățile creative. Activitatea ,,ATELIERE LA MUZEUL JUDEȚEAN OLT – Istorie, Mit, Culoare și Simbolˮ se va desfășura în perioada 22- 30 aprilie.

Atelierele de încondeiat ouă și de pictură pe sticlă se vor desfășura la sediul Muzeului Județean Olt, din strada Ana Ipătescu, nr. 1, Slatina, în zilele de: luni, marți, miercuri, joi, vineri, orele: 09,00 – 10,00 și 10,30 -11,30.  Prețul de participare la ateliere este de 5 lei/participant.

Atelierele de modelare în lut se vor desfășura la Casa Muzeu "Gunka și Spiru Vergulescu", din strada Livezii, nr. 13, Slatina, în zilele de: luni, marți, miercuri joi, vineri, orele: 10,30 -11,30. Prețul de participare la ateliere este de 10 lei/participant.

Copiii instituționalizați și cei cu dizabilități vor beneficia de participare gratuită.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list