Concurs la Spitalul Slatina pentru un nou lot de asistenți medicali

Cea mai mare unitate medicală cu paturi din județul Olt continua recrutarea de personal. Spitalul Județean de Urgență Slatina a scos la concurs încă 12 posturi de asistenți medicali.

Continuă angajările d epersoanl nou la SJU Slatina. Unitatea recurtează asistenți medicali, fiinsd scoase la concurs uermătoarele posture:

– 6 posturi vacante de asistent medical, grad profesional debutant, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL/S la Secția Chirurgie Generală, Secția A.T.I., Secția Boli Infecțioase, Compartiment Boli Cronice, și Bloc Operator (Central);
– 4 posturi vacante de asistent medical, grad profesional principal, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL, la Secția Cardiologie, Secția Neurologie și Cabinet Neurologie din Ambulatoriul Integrat Spitalului;
– 2 posturi vacante de asistent medical, grad profesional debutant, specialitatea balneofiokinetoterapie, nivel de studii PL, la Secția Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie.

Se cer studii de specialitate, fără a fi impusă condiția vechimii în muncă. Termenul limită de depunere a dosarelor este data de 10 aprilie. Proba scrisă se va susține pe 24 aprilie, interviul pe 30 aprilie, rezultatele finale urmând a fi anunțate pe 9 mai. Cei interesați, pot afla informații suplimentare la serviciul R.U.N.O. al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina sau la telefonul 0736/373205.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list