Brastavățu și-a recăpătat Balta Comunală. Primăria vrea s-o transforme în zonă de agrement și piscicultură

Brastavățu se numără printre puținele localități din țară care beneficiază de o suprafață generoasă de luciu de apă. Balta comunală ar putea reprezenta motorul unei zone de agrement care să aducă sume importante la bugetul local. Iar administrația locală promite că va accesa fonduri europene pentru transformarea bălții într-o zonă de pescuit modernă, odată cu câștigarea procesului împotriva concesionarului.

#td_uid_1_65f7f89634ae8 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://ift.tt/3r2Oxpu) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_65f7f89634ae8 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://ift.tt/yzrHhBS) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_65f7f89634ae8 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://ift.tt/zQZaFvx) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_65f7f89634ae8 .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://ift.tt/nAo6N2r) 0 0 no-repeat; }

 

La Brastavățu, balta are pește. Iar cele 27 de hectare de luciu de apă au constituit dintotdeauna o bogăție piscicolă locală, precum și o zonă de relaxare în mijlocul naturii. Primarul comunei Brastavățu, Cici Constantin Oprea, anunță planuri importante pentru ca balta să fie transformată într-o zonă modernă de agrement.

,,Primăvara a venit cu vești bune pentru Brastavățu. După ce fusese concesionată mai pe nimic ,,comoara" localității, BALTA COMUNALĂ, este , din nou, in totalitate a brastavicenilor şi cruşovenilor. Au fost ani de procese în instanță , dar am câștigat! Balta comunală va fi transformată în zonă de agrement şi piscicultură cu fonduri europene în cadrul Programului pentru acvacultură și pescuit.ˮ, este vestea bună data de primarul Oprea.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list