Primarul Emil Moț: Finanțare primită pentru O MIE de locuri de parcare în Slatina

Administrația municipiului Slatina, condusă de către edilul Emil Moț, va implementa în urbe o soluție care să ducă la ușurarea traficului și îndemnul către cei care locuiesc în cartiere mărginașe ori în alte localități de a folosi mijloacele de transport în comun, lăsându-și parcate autoturismele personale în locuri special amenajate. Proiectul „Park and Ride" va fi finanțat prin SDR S-V Oltenia.

Primarul Emil Moț anunță un nou proiect pentru care a fost accesată finanțare nerambursabilă ce va fi implementat în municipiu.

,,În urma discuției de astăzi cu directorul general ADR SUD VEST OLTENIA, domnul Alexandru Stănescu, vă anunț că proiectul nostru PARK AND RIDE, care va crea 1000 de locuri de parcare, va primi finanțare prin PR SUD VEST OLTENIA 2021-2027. Este o veste extraordinară pentru municipiul nostru și pentru mobilitatea urbană durabilă.
Această finanțare va contribui semnificativ la îmbunătățirea infrastructurii de transport și reducerea traficului în zona noastră.,, anunță primarul Slatinei.
„Park and Ride" sunt parcări publice ce au conexiune imediată cu transportul public. Scopul acestor parcări este de a stimula șoferii suburbiilor sau cartierelor limitrofe ale orașului să lase mașina la periferia orașului și a folosi transportul public în limitele orașului.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list