Șase slătinence concurează pentru titlul de campioane naționale; trei sunt favorite

Cei mai buni sportivi din țară de tenis de masă seniori vor concura săptămâna viitoare pentru titlurile de campioni naționali. Printre ei, și șase slătinence.

Campionatul Național de seniori, individual, va avea loc la București în perioada 18-22 martie, intrarea fiind liberă pentru spectatori. Componenți ai loturilor naționale și sportivii cluburilor din țară se vor întrece pentru medaliile prețioase din probele de simplu feminin/masculin și dublu feminin/masculin/mixt. Au drept de joc, pe lângă sportivii seniori, și sportivii din clasamentul de juniori U19, precum și primii 16 sportivi din clasamentul la zi al juniorilor U15.

Șase slătinence sunt înscrise în competiție, Clubul Sportiv Municipal Slatina fiind reprezentat de: Bogdana Trifu, Daniela Găină, Alexandra Ioniță și Andreea Jifcu, în timp ce slătinencele Adina Diaconu și Irina Ciobanu vor reprezenta CS Rapid București.

Printre favoriți se numără la: individual- Adina Diaconu (pe locul 3), dublu fete- Irina Ciobanu/ Adina Diaconu (7), dublu mixt- Andreea Jifcu/ Horia Ursuț (14).



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list