Prins conducând ˮmortˮ de beat prin Vlădila și cu permisul suspendat

Fără a conștientiza pericolul pe care-l constituia pentru participanții la trafic, un șofer din comuna Dobrosloveni s-a suit la volan ˮmortˮ de beat. Polițiștii l-au oprit înainte de a provoca vreo tragedie, constatând că acesta avea și dreptul de a conduce suspendat.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu au oprit ieri dimineață, 18 martie, în jurul orei 09:40, pentru control, pe Drumul Național 54, în comuna Vlădila, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani, din comuna Dobrosloveni. Mirosul de alcool și comportamentul șoferilor le-a dat de bănuit oamenilor legii că acesta nu era apt de a conduce, iar verificările au confirmat suspiciunile.

,,Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat. Acesta a fost condus la Spitalul municipal Caracal, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei,, arată IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list