Produse de la producători din Olt, pe “Raftul cu bunătăți locale” dintr-un supermarket din Slatina

Clienții unui supermarket din Slatina vor putea găsi în curând o zonă distinctă, decorată tradițional, cu decorurile rustice, în care li se oferă bunătăți "de la țară" realizate de producătorii din Olt. "Raftul cu bunătăți locale" va fi inaugurat peste o săptămână.

Slatina se alătură orașelor în care magazinele Profi Super găzduiesc Raftul cu Bunătăți Locale, sub umbrela celui mai amplu program pentru susținerea micilor producători locali, inițiat de Profi. Aceste rafturi cu bunătăți tradiționale, prin care sunt susținuți producătorii din județ și este încurajat produsul de alimente autohtone, produse după rețete din bătrâni, se găsesc deja de circa doi ani de zile în mai multe orașe din țară, proiectul fiind unul de succes- o zonă cu decuri tradiționale unde se oferă bunătăți locale, iar pe un ecran video integrat în raft clienții pot vedea filme realizate acasă la producători, despre modul tradițional de producere.

În Olt, primul astfel de magazin ce va găzdui "Raftul cu bunătăți locale" va fi în Slatina. Potrivit unui comunicat al companiei, pe 21 martie se va lansa cel mai amplu program de susținere a producătorilor locali din județul Olt, ,,care sunt ajutați să facă cele mai bune produse, după rețete tradiționale, și să ajungă mai ușor la consumatori. Raftul cu Bunătăți Locale va fi prezentat la magazinul Profi Super din Strada Toamnei 6, din Slatina, pe 21 martieˮ.

La "Raftul cu bunătăți locale" veți putea găsi: bunătăți din lapte făcute după rețete ca pe vremuri; brânză din lapte provenit de la ferme locale, preparată și maturată manual, ca odinioară; miere; mezeluri și alte delicatese afumate, dar și preparate din pește după rețete autentice; pâine coaptă pe vatră; dulcețuri, zacuscă și compoturi cu gustul copilăriei; uleiuri sănătoase, presate la rece și alte delicatese.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list