Ora Pământului la Slatina: ,,Fluturașiiˮ de la Liceul ,,Titulescuˮ s-au alăturat celui mai mare eveniment de mediu din istorie

Județul Olt s-a alăturat și anul acesta orașelor din România și din alte țări pentru a sărbători Ora Pământului. Printre cei circa 32.000 de participanți care au celebrat Ora Pământului alături de Programul Național Cantus Mundi, cu prilejul celei mai mari mobilizări voluntare mondiale dedicate protejării mediului, s-au numărat și elevi ai Liceului Teoretic ,,Nicolae Titulescuˮ Slatina.

Sâmbătă, 23 martie, în intervalul orar 20:30 – 21:30, copiii din peste 280 de coruri și ansambluri instrumentale Cantus Mundi au cântat alături de familii, prieteni și profesori pentru sănătatea planetei, în spații publice, parcuri, piețe sau în fața instituțiilor din toată țara.

Sub deviza „Dăruiește naturii din energia ta!", celui mai mare eveniment de mediu din istorie li s-au alăturat și în acest an elevi și cadre didactice de la Liceul Teoretic ,,Nicolae Titulescuˮ Slatina. În curtea Coprului A al liceului, Corul ,,Fluturașiiˮ, format din elevi ai claselor IB și a III-a C, îndrumați de învățătoarele Nicoleta Veronica Șerban și Florina Ruscu, au dovedit spirit civic și dorința de a proteja Pământul. Glasurile lor au încântat publicul care li s-a alăturat în curtea liceului, dar și de la ferestrele blocurilor din zonă.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list