Prins băut bine la volan, prin Drăgănești-Olt

Polițiștii rutieriști continuă să depisteze în trafic, pe drumurile Oltului, șoferi inconștienți care se urcă la volan după ce au băut cantități mari de alcool, punând în pericol viața celorlalți participanți la trafic. Un astfel de exemplu este un șofer depistat circulând ieri pe raza orașului Drăgănești-Olt

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt au oprit ieri, 19 martie, în jurul orei 11:45, pentru control, pe strada Nicolae Titulescu din orașul Drăgănești-Olt, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din localitate. Mirosul de alcool și comportamentul l-au dat de gol pe șofer.

,,Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul municipal Caracal, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe,, arată IPJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list