CJ Olt a obținut finanțarea pentru alte 15 microbuze școlare hibride

Dacă în septembrie anul trecut Consiliul Județean Olt a obținut finanțare de peste 35 milioane lei pentru achiziția a 20 de microbuze electrice destinate transportului elevilor, prin PNRR, administrația județeană a primit ieri noi fonduri, de data aceasta prin AFM, pentru a schimba alte 15 mijloace de transport din localități cu număr mare de elevi, cu unele hibrid.

Administrația Fondului pentru Mediu a aprobat ieri, 27 martie, în cadrul "Programului microbuze electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat" o nouă listă care conține 25 dosare aprobate în valoare de 454.644.073 lei. Printre beneficiarii cărora li s-a aprobat finanțarea se numără și Consiliul Județean Olt. Valoarea eligibilă a proiectului privind modernizarea transportului școlar este de 14,96 milioane lei. Vor fi achiziționate 15 microbuze hibride pentru transportul elevilor.

Acesta este al doilea proiect de acest fel pentru care CJ Olt obține finanțare. În septembrie anul trecut, administrația județeană a semnat un contract de finanțare de peste 35 milioane lei pentru achiziția a 20 de microbuze electrice, în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență, pentru elevii localităților: Balș, Piatra-Olt, Corabia, Fărcașele, Studina, Perieți, Obârșia, Gostavățu, Ianca, Brebeni, Valea Mare, Rotunda, Movileni, Bobicești, Morunglav, Vitomirești, Dobrosloveni, Sprâncenata, Pleșoiu, Izvoarele.

CJ Olt achiziționează 20 de microbuze electrice pentru elevi. În ce localități vor ajunge mijloacele de transport | Realitatea Oltului



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list