Poliția angajează 60 de agenți conducători de câini. Un post este în Olt

oliția Română caută iubitori de animale pentru cele 60 de posturi de agent de poliție (și conductor câini) scoase la concurs. Un candidat se poate înscrie pentru o parte dintre posturi (grupate pe unitate) – poate alege câte unități dorește. Concursul cu încadrare directă este  organizat la nivel central cu comisii de recrutare la nivel teritorial

Printre posturile scoase la concurs de către Poliția Română în această perioadă se numără și 60 de posturi de agent de poliție -conducător câini. Unul dintre posturi este în județul Olt: ,,Agent IV (și conductor câini) prevăzut cu gradul de Agent șef principal de poliție – arma: Poliția Română, unitatea: Insp.de Poliție Jud.Olt – Poliția Municipiului Slatina – Biroul Ordine Publică – Compartimentul Conductori Câini, jud. OT, MUNICIPIUL SLATINA, Domeniu de activitate: Poliție canină".

,,Pentru cele 60 de posturi de agent de poliție (și conductor câini) scoase la concurs, este esențial să îți iubești, să îți îngrijești și să îți dresezi partenerul patruped!", atenționează Poliția.

3 aprilie 2024 este data limită pentru depunerea dosarului, cei interesați trebuind să aibă: studii medii cu diplomă de bacalaureat; autorizaţii speciale pentru exercitarea atribuţiilor postului: – să dețină / să obțină autorizație / certificat pentru accesul la informații clasificate, nivelul „Secret de serviciu"; să dețină permis de conducere categoria B;nsă urmeze un curs modular de inițiere / formare și de specializare în domeniul chinotehnic organizat de Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea" Sibiu.
Concursul constă în: examinare medicală, examinare psihologică, probă practică (eliminatorie)- perioada 16-19 aprilie, probă – test scris: 20 aprilie.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list