Mai mulți ,,ochi electroniciˮ monitorizează orașul Scornicești și satele limitrofe

Primăria Scornicești a pus gând rău celor care nu respectă legea și proprietatea semenilor, asigurând siguranța cetățenilor prin instalarea mai multor  sisteme de supraveghere video. Cu ajutorul fondurilor PNRR- componenta Fondul Local, în oraș și satele componente se va extinde rețeaua de ochi electronici. Astfel, orice mișcare de pe raza acestora nu va scăpa autorităților.

Orașul Scornicești  beneficiază de supraveghere video cu ajutorul fondurilor accesate prin PNRR, componenta Fondul Local pentru siguranța cetățenilor și descurajarea hoților și vandalilor.  Lucrările de amplasare a noilor camera video au fost demarate în urmă cu o săptămână.

,,Pentru că îmi pasă de siguranța dumneavoastră, am semnat ordinul de începere a lucrărilor privind extinderea rețelei de monitorizare video, proiect care va fi realizat numai din fonduri europene( PNRR). Mai exact, pe raza orașului Scornicești și a satelor limitrofe, se vor monta 72 de camere video profesionale, dintre care 11 bucăți model LPR, care au capacitatea de a recunoaște și stoca plăcuțele de înmatriculare a autoturismelor ce tranzitează străzile din Scorniceștiˮ, a explicat primarul Daniel Tudor.

Proiectul ,,Modernizarea și extinderea sistemului de monitorizare și supraveghere video în spațiul public în orașul Scorniceștiˮ are o valoare de peste 700.000 lei.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list