Manelistul Salam, REȚINUT! Și-a înșelat clienții, neonorându-și obligația de a cânta pe banii încasați

Astăzi, Florin Salam a fost reţinut, după percheziţiile făcute de poliţişti la el acasă și alte locații, în dosarul de înşelăciune în care este acuzat că a luat bani de la oameni, însă nu şi-a onorat angajamentele.

Manelistul  Florin Salam a fost adus, în această dimineaţă, cu mandat, la Secţia 2 Poliţie Bucureşti, după o serie de percheziţii desfăşurate de anchetatori, una dintre ele fiind chiar la manelist acasă. El este acuzat, din nou, de înşelăciune, după ce trei persoane au depus reclamaţii împotriva sa, pentru că i-ar fi dat bani ca să cânte la evenimente, însă nu şi-a onorat angajamentele şi nici nu le-a returnat banii.

Salam a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

„Astăzi, 14 martie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 2 Poliție pun în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în Municipiul București,  într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea a trei infracțiuni de înșelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro.

În fapt, la nivelul Secției 2 Poliție au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu și-ar fi onorat înțelegerile și nici n-ar fi restituit banii primiți. Sesizările au fost depuse în zilele de  12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 și  21 februarie 2024.

Astfel, în urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate, în sarcina bărbatului bănuit de comiterea faptelor s-a stabilit următoarea activitate infracțională:

– în cursul zilei de 21 iulie 2020,  în timp ce se afla în incinta unui restaurant din Sectorul 1, în urma unei înțelegeri verbale cu o persoană, aceasta i-ar fi plătit bărbatului, cu titlu de avans, 3.000 de euro pentru prestarea unui program muzical, în vara anului 2021, la o  petrecere. Ulterior, bănuitul nu și-a respectat promisiunea și nu i-ar fi returnat persoanei vătămate suma încasată.

– la data de 28 ianuarie 2023,  o altă persoană ar fi mers la locuința bărbatului, iar în urma unei înțelegeri verbale, i-ar fi plătit acestuia cu titlu de avans, 10.000  de euro pentru a presta servicii muzicale în data de 13 august 2023, însă în seara respectivă, bărbatul nu s-ar fi prezentat și nici nu a returnat banii persoanei vătămate.

– la data de 14 mai 2023,  una dintre persoanele vătămate ar fi mers la locuința bănuitului,  iar în urma unei înțelegeri verbale, i-ar fi plătit acestuia cu titlu de avans 25.500 de  lei,  pentru a presta servicii muzicale, în data de 29 septembrie 2023, însă bărbatul nu s-ar fi prezentat și, ulterior, nici nu ar fi restituit banii primiți.

Din cercetări, s-a stabilit că bănuitul ar fi săvârșit faptele în complicitate cu alți doi bărbați.

În vederea administrării materialului probator, în această dimineață, vor fi puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, urmând ca persoanele vizate să fie conduse la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de către Secția 2 Poliție,  sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni  de înșelăciune.,, a transmis poliția.

Salam mai este cercetat în două dosare penale, fiind acuzat de înșelăciune, dar și că ar fi bătut o tânără.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list