Piste de biciclete și vehicule ușoare, la Brastavățu. Au început lucrările

Locuitorii orașului Brastavățu sunt încurajați de către administrațiile locale să utilizeze transportul verde, nepoluant. În acest sens, primăria aaccesat finanțări nerambursabile prin PNRR, lucrările fiind deja demarate. Pistele vor asigura și siguranță rutieră celor care se deplasează cu biciclete, role, trotinete, hoverboard ori alte vehicule ușoare.

Primarul comunei Brastavățu, Cici Constantin Oprea, le dă o nouă veste bună locuitorilor: săptămâna aceasta a fost predat amplasamentul și s-au început lucrările unei noi investiții – piste de biciclete și alte vehicule electrice ușoare.

,,Vom construi o pistă pentru biciclete, pe o distanță de 4,7 km pe DC 131 , str Gării până la Gara Vișina, pe ambele sensuri de mers. Este o investiție pe Componenta C10 – Asigurarea infrastructurii pentru transport verde , " piste biciclete și puncte de reîncărcare vehicule electrice " prin PNRR. Această pistă pentru biciclete este necesară pentru a crește gradul de siguranță rutieră iar punctele de reîncărcare vehicule electrice , pentru microbuzul școlar pe care îl așteptăm în acest an.ˮ, a anunțat edilul.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list