Prima etapă a Campionatului Național de Motocross, desfășurată pe circuitul din Olt, la Voineasa

Tineri piloți de motocross din toată țara se vor întrece la finele acestei săptămâni pe circuitul din inima Olteniei- Oltenia Racing Park, realizat pe lângă Balș, în satul Racovița al comunei Voineasa.

Sezonul competițional 2024 de motocross se deschide din județul Olt. Deținătoare de circa doi ani al unei spectaculoase piste accesibile iubitorilor de motocross și enduro, sporturi off-road –  Oltenia Racing Park, comuna Voineasa găzduiește prima ediție a Campionatului Național de Motocross.  CNIR MX 2024 Etapa 1 – Oltenia Racing Park se va desfășura în perioada 29-31 martie.

,,Campionatul Național de Motocros se reîntoarce pe circuitul Oltenia Racing Park pentru prima etapă a sezonului competițional 2024. Concursul este organizat de către clubul Top Cross TCS Racing Park împreună cu Oltenia Racing Kids și se va desfășura intre 29 si 31 martie 2024 in localitatea Voineasa (judetul Olt). Vor concura clasele:

  • 30 Martie:- 50 Jun Mari, Mici; Amatori MX1, MX2; Veterani 1, 2; Fete.
  • 31 Martie:- 65cc; 85cc; MX2; MX125 2T; MX1ˮ, anunță organizatorii.

Sunt așteptați aproximativ 150 de concurenți din toată țara, cu vârste începând de la 5 ani.

Trebuie menționat că, oferind oportunitatea cât mai multor tineri să descopere acest sport, lumea senzațiilor tari și a aventurii pe două roți, pentru a inspira viitoarele generații de campioni, pe pista de la Voineasa clubul Oltenia Racing Kids a organizat gratuit anul trecut sesiuni de inițiere RAMS MX School pentru copii din zona Slatina- Balș- Craiova.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list