Primarul Emil Moț, vizită pe șantierul Bazei Dobrescu

Primăria Slatina se află în plin proces de transformare a ruinei fostului ștrand din cartierul Progresul într-un spațiu de agrement modern. Reabilitarea fostei baze sportive Dumitru Dobrescu va aduce în municipiu un SkatePark, amfiteatru în aer liber și zone de joacă, de citit, fitness și altele. Primarul Emil Moț anunță inaugurarea cu fast în această vară și organizarea celui mai mare concurs de skateboarding din Europa pe pista de 3600mp. Edilul a vizitat astăzi șantierul pentru a se asigura că lucrările sunt în grafic.

#td_uid_1_660530e328a44 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://ift.tt/bNY3RF2) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_660530e328a44 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://ift.tt/5rbOayA) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_660530e328a44 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://ift.tt/sOwTb9k) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_660530e328a44 .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://ift.tt/PdNFDu2) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_660530e328a44 .td-doubleSlider-2 .td-item5 { background: url(https://ift.tt/r8enakw) 0 0 no-repeat; }

Baza de Agrement Dumitru Dobrescu din Slatina, cunoscută drept Ștrandul din Progresul, se află în plin proces de reabilitare, primăria estimând inaugurarea în mai-iunie. Valoarea proiectului prin care pe vechiul ștrand va fi construită o zonă de agrement modernă, se ridică la peste 24 de milioane de lei. Edilul Emil Moț verifică în mod constant lucrările, pentru a se asigura că acestea sunt de calitate și în grafic. Astăzi, a făcut o nouă vizită pe șantier.

,,Astăzi, am făcut o vizită la baza sportivă și de agrement Dumitru Dobrescu, proiectul meu de suflet, pentru a verifica cum avansează lucrările. Fiecare pas înainte ne apropie de visul nostru de a oferi slătinenilor un loc minunat pentru relaxare și recreere. Vă mulțumesc tuturor celor implicați pentru eforturile depuse și pentru că împărtășiți această viziune cu mine. Cu fiecare detaliu adăugat, baza sportivă și de agrement Dumitru Dobrescu devine tot mai frumoasă și mai accesibilă pentru toți locuitorii orașului nostruˮ, anunță primarul Emil Moț.

Proiectul noului loc de agrement presupune construirea pe locul fostului ștand a unui skatepark, urmând a mai fi realizate: alei, spațiu verde, parcări, amfiteatru în aer liber, spații de joacă pentru copii, spațiu pentru joc de șah, fântână arteziană, spațiu pentru citit în aer liber, spațiu pentru fitness, construire grup sanitar, construire chioșc tip ciupercă. Fosta bază sportive se întindea pe o suprafață  de 17386 mp.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list