Jandarmii vor supraveghea obiceiurile ,,Caii lui Sân’ Toaderˮ de la Brâncoveni și Osica de Jos, dar și meciurile de fotbal

În acest week-end, în județul Olt se vor desfășura două activități culturale și două sportive, la care este așteptat un număr mare de participanți. Vigilenți să se înregistreze conflicte vor fi jandarmii, care vor supraveghea manifestările.

Jandarmii olteni acționa sâmbătă, 23 martie a.c., în patru localități oltene, unde se vor desfășura manifestări cultural-artistice și meciurile de fotbal din cadrul Ligii a III-a .

Astfel, oamenii legii vorasigura măsuri de ordine și siguranță publică în localitățile Mărgheni-Brâncoveni și Osica de Jos, unde vor avea loc concursurile tradiționale de echitație și paradă a cailor, precum și programe cultural-artistice.

Detalii despre cele două manifestări:

Caii lui Sân' Toader se încură sâmbătă și la Osica de Jos. Câștigătorii, răsplătiți cu premii în bani | Realitatea Oltului

Concurs hipic, spectacol cu mari artiști, premiere cupluri, foc de artificii și show de lumini- la Încuratul Cailor de Sân'Toader de la Brâncoveni | Realitatea Oltului

De asemenea, IJJ Olt va suăraveghea și  partidele de fotbal dintre echipele A.C.S. Vedița Colonești – C.S.O. Petrolul Potcoava și A.C.S. Oltul Curtișoara – Cetatea Turnu-Măgurele.

Jandarmii îi atenționează pe participanţii la aceste manifestări publice: să respecte măsurile stabilite de organizatori și autorități pe timpul derulării evenimentelor; să acorde atenție copiilor pentru a nu se rătăci în mulțime; să evite implicarea în conflicte de orice natură, fiind interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă; să sesizeze, orice situație de pericol ori faptă antisocială, fie prin contact direct la patrulele de ordine și siguranță publică, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list