CMJ Olt: 5 aprilie- data LIMITĂ de înscriere pentru admiterea la liceal militar

Absolvenții de gimnaziu din acest an care doresc să urmeze o carieră militară sunt așteptați să se înscrie la admiterea la liceele militare. Recrutarea elevilor din județul Olt se realizează de Centrul Militar Județean Olt, înscrierea fiind prelungită până pe data de 5 aprilie.

Selecția viitorilor profesioniști din Armata României din rândul elevilor aflaţi în clasa a VIII-a în anul de școlar 2023-2024 este încă în toi. Înscrierile se fac ONLINE, la https://www.recrutaremapn.ro/signupform.php sau mergând personal la biroul informare-recrutare din cadrul CMJ Olt. Ultima zi de înscriere ar fi fost 22 martie, conform calendarului vechi, însă astăzi CMJ Olt le-a dat o veste bună celor care au ratat această perioadă și s-au hotărât mai târziu să-și încerce șansele.
,,5 aprilie este data limită de înscriere pentru admiterea în învățământul liceal militar, în anul școlar 2024-2025. Înscrierile se fac la Centrul militar Județean Olt și pe pagina"Recrutare MApN. Informatii suplimentare puteți afla urmărind paginile de facebook „Centrul militar Județean Olt" si „Recrutare MApN". Înscrierea se face de către unul dintre părinți (sau tutore). Se pot înscrie elevii înmatriculați în clasa a VIII-a în anul de școlar 2023-2024. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numerele de telefon: 0249.43.12.55 sau 0249.41.20.31.,, a anunțat CMJ Olt.

Pentru admiterea din acest an sunt disponibile 816 locuri.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list