Jandarmii olteni, îndrumători pentru viitori colegi. 26 de elevi la Drăgășani, în practică la IJJ Olt

Explicându-le cum să-și îndeplinească misiunile cu succes și fiindu-le alături la primele activități în care pun în practică teoria învățată la școală, jandarmii olteni sunt în această perioadă îndrumători pentru elevi ai școlii de profil.

O nouă serie de elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani desfășoară, în perioada 18 martie-26 aprilie, stagiul de practică în structurile operative ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

,,Printre viitorii jandarmi se numără 25 băieți și o fată, dornici să-și pună în aplicare cunoștințele teoretice și să învețe din experiența practică alături de profesioniștii din domeniul jandarmeriei. Fiecare elev este însoțit de un tutore profesional, care îl va îndruma și ajuta să se dezvolte pe parcursul acestui stagiu în activități specifice structurilor de pază și protecție instituțională. Le urăm celor 26 de tineri mult succes și o experiență captivantă în această etapă a formării lor profesionale!ˮ, declară plt. adj. Simona Ciopor, purtătorul de cuvânt al IJJ Olt.

Viitorii jandarmi au oportunitatea de a se familiariza cu realitățile terenului și de a-și dezvolta abilitățile necesare pentru o carieră de succes în domeniul aplicării legii.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list