IMAGINI/ Plantări de arbori și arbuști pe Faleza Corabia. Baza de Agrement, aproape de inaugurare

Din această primăvară, Faleza Dunării la Corabia va fi un punct de atracție important al orașului- port. Lucrările la ,,Bază de Agrement Faleza Dunării Corabia" s-au finalizat, urmează recepția și achiziționarea de hidrobiciclete și caiace pentru ca locuitorii zonei și turiștii să se bucure de acest loc. Astăzi, au fost plantați arbori și arbuști.

 

O zonă de promenadă, relaxare și plimbări pe apă va fi deschisă în curând în sudul Oltului, la Corabia. Astăzi, s-au realizat lucrări pentru înfrumusețare, dar și umbră.

,,Azi, orașul Corabia, în parteneriat cu Plantăm Fapte Bune în România. Plantăm arbori și arbuști în parcul Bazei de Agrement Faleza Dunării Corabia. Tot materialul săditor este obținut print-o donație pentru care mulțumim din suflet.ˮ, anunță Daniel Albu, administratorul public al urbei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amenajarea bazei de agrement Faleza Dunării Corabia va da ocazia turiștilor să facă plimbări cu hidrobiciclete și caiace pe pârâul Coșcan ce va avea o lățime de 30m, să se relaxeze într-o zonă naturală deosebită, pe malul Dunării, departe de tumultul citadin. Proiectul este finanțat din fonduri europene prin  Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014 – 2020. Valoarea totală a investiției este de 1.337.495,56 lei .

FOTO-VIDEO/ Faleza Dunării, finalizată la Corabia. Turiștii vor face plimbări cu hidrobiciclete și caiace pe pârâul Coșcan | Realitatea Oltului



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list