Elevi din Balș, în vizită la Parlament, ghidați de senatoarea Siminica Mirea/ FOTO

Cea mai grea şi cea mai scumpă clădire din lume- Palatal Parlamentului din România, ce ocupă în Cartea Recordurilor locul 1 în lume la capitolul clădiri administrative (pentru uz civil), respectiv locul 3 în lume din punct de vedere al volumului a fost vizitată astăzi de către elevi din județul Olt. Ghid în clădirea unde se adoptă legile țării le-a fost senatoarea PSD de Olt Siminica Mirea.

Senatoarea de Olt Siminica Mirea a primit astăzi la Palatul Parlamentului un grup de elevi și cadre didactice de la Liceul Teoretic ,,Petre Pandreaˮ Balș.

#td_uid_3_65f97af1bbb7d .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://ift.tt/QSa3xO6) 0 0 no-repeat; } #td_uid_3_65f97af1bbb7d .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://ift.tt/VyLFI9Z) 0 0 no-repeat; } #td_uid_3_65f97af1bbb7d .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://ift.tt/yvHpt65) 0 0 no-repeat; } #td_uid_3_65f97af1bbb7d .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://ift.tt/ubwXNL6) 0 0 no-repeat; }

,, Mă bucur nespus că atât micuții, cât și profesorii au acceptat invitația mea de a vizita simbolul democrației românești. Tinerii au fost fascinați de grandoarea și arhitectura monumentală a clădirii, descoperind cu entuziasm detalii despre construcția și simbolistica sa. De asemenea, au participat cu interes la o prezentare detaliată a procesului legislativ, înțelegând mai bine rolul esențial al Parlamentului în societatea românească. La această activitate a participat și domnul senator Lucian Romașcanu, care a împărtășit cu elevii experiența sa din Senatul României și i-a încurajat să se implice activ în viața civică a țării. Vizita s-a încheiat cu o sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri, unde elevii au adresat diverse întrebări legate de funcționarea Parlamentului. M-am bucurat nespus să le văd entuziasmul și interesul pentru democrație și politică și, totodată sper ca această experiență să le rămână o amintire prețioasă și un imbold pentru implicarea activă în viața civică a țării noastre.ˮ, transmite senatoarea PSD de Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list