Cardurile de energie vor putea fi folosite până la 31 mai. Vor fi alimentate în perioada 15-25 aprilie

În acest an, cardul de energie va asigura compensarea parţială a cheltuielilor cu energia, precum şi pentru compensarea, începând cu data de 15 aprilie 2024, a costului aferent achiziţiei şi montării unor sisteme de repartizare a costurilor cu energia termică, în imobile racordate la sistemul de alimentare centralizată sau dotate cu o sursă proprie de producere a energiei termice.

Românii pot continua să-și plătească facturile cu ajutorul sumelor primite de la stat și după data de 31 martie, după ce Guvernul a decis să prelungească valabilitatea cardurilor de energie.
Cardurile de energie vor putea fi folosite până la 31 mai pentru plata facturilor sau pentru cumpărarea de materiale pentru încălzire. Sprijinul de 250 de lei la 2 luni va fi virat pe cardurile pentru alimente în perioada 15-25 aprilie.

Cardurile pot fi utilizate pentru plata atât a facturilor actuale, cât și a celor restante. Beneficiarii au posibilitatea să efectueze mai multe plăți către furnizori diferiți până când suma disponibilă pe cardul lor este utilizată în întregime.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list