Imagini LIVE! S-a dat startul asfaltării pe Tronsonul 1 al Dex12- Craiova- Balș

CNAIR anunță în această dimineață că s-a dat startul asfaltării pe Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova- Pitești (Craiova- intrare orașul Balș) realizat de constructorul turc Ozaltin.

17,70 km de drum expres între Craiova și Balș, cu 15 poduri și pasaje, 2 noduri rutiere (Nodul de la intersecția cu Centura de Nord Craiova și seminodul rutier de la km 1+400) și o parcare de scurtă durată stânga/dreapta trebuie realizați pe șantierul primului tronson al Drumului Expres Craiova- Pitești, pe care au fost reluate lucrările de execuție în luna octombrie 2023, la 10 luni după rezilierea contractului cu antreprenorul inițial. Astăzi, CNAIR a prezentat noi imagini din șantier, anunțând demararea asfaltării.

VIDEO:

https://fb.watch/qN7DciyAaT/

,,Muncitorii asocierii de constructori români și turci vor avea de așternut asfalt pe 7 km din acest tronson cuprins între Craiova și Robănești. Mobilizarea în șantier este bună, iar în paralel se efectuează lucrări la terasamente, taluzuri, poduri și pasaje. Dacă se menține actualul ritm de lucru, sunt șanse reale ca pe acest tronson (cu o lungime de 17,7 km) circulația să fie deschisă până la sfârșitul acestui an (2024), cu cel puțin 6 luni mai devreme decât prevede termenul contractual (vara lui 2025).,, anunță CNAIR.

Pe DEx12, circulația este deschisă pe 2 tronsoane din cele 4, ambele traversând județul Olt de la Balș la Colonești, care însumează 71,6 km din totalul de 121 km.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list