Nou loc de joacă în comuna Șerbănești, modern și sigur, supravegheat video

Cei mai tineri locuitori ai comunei Șerbănești se pot bucura de o copilărie fericită beneficiind acum de un nou spațiu modern în care să facă mișcare și să se joace. Administrația locală anunță că spațiul destinate copiilor este unul sigur, fiind monitorizat video.  

Bucuria copilăriei constă în joc și mișcare, iar acestea sunt esențiale pentru dezvoltarea copiilor deoarece contribuie la sănătatea şi bunăstarea lor fizică, cognitivă, socială și emoțională, spun specialiștii. Astfel, copii își folosesc creativitatea, îşi dezvoltă imaginația, dexteritatea, rezistenţa fizică. Luând în calcul acest lucru și pentru a-i determina să petreacă mai mult timp în aer liber, departe de jocurile pe mobil care le captează de la vârste fragede din ce în ce mai mult atenția, administrația comunei Șerbănești are printre priorități și oferirea de alternative copiilor pentru timpul liber. Recent, s-a deschis un loc de joacă modern și sigur.

,,Odată cu venirea primăverii, copiii sunt așteptați la joacă! Avem un nou loc de joacă în Serbănești! Fondurile europene au fost folosite pentru a aduce bucurie celor mici. Părinții să nu își facă griji …există monitorizare video ˮ, anunță primăria.

Edilul Mugurel Breoi promite că astfel de investiții vor mai fi realizate și în alte zone ale localității pentru a beneficia de joc și mișcare toți copiii.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list