Hoți prinși după ce au sustras profile din aluminiu de la o societate din Caracal, în valoare de 7.000 de lei

Doi bărbați sunt cercetați pentru furt calificat după ce au sustras profile din aluminiu de la o societate din municipiul Caracal. Ei au fost reținuți miercuri, 6 martie, de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, ieri instanța decizând să fie cercetați sub control judiciar.

În ultima zi a lunii februarie, reprezentantul unei societăți comerciale din municipiul Caracal a anunțat poliția că persoane necunoscute ar fi sustras din curtea societății comerciale mai multe profile din aluminiu, în valoare de aproximativ 7.000 de lei.
,,În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat două persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 38 de ani din municipiul Caracal și un tânăr de 27 de ani, din comuna Dobrosloveni, prejudiciul cauzat fiind recuperat și predat persoanei vătămate. După administrarea probatoriului, la data de 6 martie 2024, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele celor două persoane a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. La data de 7 martie 2024, cele două persoane au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, care a dispus față de acestea măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list