Primarul Emil Moț și președintele Oprescu, în mijlocul slătinenilor din cartierul Progresul

Slătinenii din cartierul Progresul i-au avut aseară din nou în mijlocul lor pe primarul Emil Moț și președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu.  Temele discutate au vizat dezvoltarea infrastructurii zonei, anveloparea blocurilor, parcarea modulară și alte investiții administrative.

Primarul Slatinei, Emil Stelian Moț, împreună cu președintele CJ Olt, Marius Oprescu, dar și reprezentanții direcțiilor din cadrul primăriei municipiului, au avut ieri după-amiază  o întâlnire cu locuitorii din cartierul Progresul. Slătinenii din această zonă au aflat despre investițiile în curs și planurile municipalității și au putut, totodată, le ofere sugestii și să-și expună doleanțele.

,,Am discutat cu toți cei prezenți despre diverse aspecte importante pentru zona respectivă, abordând subiecte precum progresul și nevoia de îmbunătățire ale lucrărilor din municipiul Slatina. De asemenea, a fost abordat subiectul legat de anveloparea blocurilor construite după anul 1990. Pentru parcarea modulară existentă, le-am comunicat locuitorilor termenul limită pentru depunerea dosarelor în vederea închirierii unui loc de parcare, respectiv 31.03.2024, urmând ca în perioada următoare să fie folosită la capacitate maximă. Ideile și sugestiile primite de la dumneavoastră sunt extrem de utile și aduc o contribuție semnificativă în procesul decizional pentru evoluția continuă a municipiului Slatina.,, explică primarul Emil Moț.
În perioada următoarea, conducerea administrativă a capitalei de județ și cea județeană se vor afla în mijlocul locuitorilor altor cartiere.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list