Femeile, răsfățate și la Giuvărăști cu cu muzică și voie bună

Ziua Internațională a Femeii nu va trece neobservată nici în comuna Giuvărăști, administrația locală dorind să le ofere un dar muzical doamnelor și domnișoarelor din localitate. Pentru a le serba pe reprezentantele sexului frumos, Ansamblul Folcloric ˮDoina Oltuluiˮ va susține un spectacol de excepție pe 10 Martie.

Chiar dacă darul este oferit puțin mai târziu, din cauza programului aglomerat al Ansamblului Folcloric ,,Doina Oltuluiˮ, solicitat de mai multe administrații să susțină spectacole dedicate femeilor de ziua lor, primarul Daniel Pană le-a pregătit o surpriză muzicală și doamnelor și domnișoarelor din localitatea al cărei prim-gospodar este. Așadar, femeile din Giuvărăști sunt invitate pe 10 Martie, începând cu ora 16.00, la Căminul Cultural, la un spectacol folcloric.

Artiștii profesioniști ai județului și tineri din localitate vor urca pe scenă acompaniați de Orchestra dirijată de maestrul Cristian Dumitru. Vor oferi un dar muzical femeilor: Maria Ghinea, Neta Soare, Gabriel Zăvoeanu, Cătălin Bărbulescu, Dorina Mete, Florica Chircă, Sorina Dinu, Constantin Ștefan, Mădălina Drăgan, precum și tinerele speranțe ale folclorului oltenesc Alexandra Andrei, Mădălina Deaconu și Maria Dinu.

Momente coregrafice specifice zonei vor fi prezentate și de tinerii din comună ce duc mai departe zestrea populară în cadrul Ansamblului „Flori de Mărgăritar".



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list