Femeia, serbată la Caracal cu muzică, prezentare de modă și expoziții. Suma obținută la tombolă va fi donată

Un spectacolul special va fi organizat de către Primăria Caracal cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii prin care se va aduce un omagiu ființelor care dau viață și, totodată, va fi acordat ajutor familiilor aflate în dificultate prin organizarea unei tombole.

Mâine, 7 martie, începând cu ora 16.30, Teatrul Național Caracal va găzdui un eveniment cu dublu scop: acela de a omagia femeile de ziua lor, dar și umanitar.

,,Organizatorii, Primăria Municipiului Caracal și Centrul Cultural Municipal "Radu Șerban", au pregătit multe surprize doamnelor și domnișoarelor: muzică ușoară și populară, expoziție de arte plastice, prezentare de modă, expoziție florală și tombolă. Biletele pentru tombolă pot fi achiziționate de la agenția Teatrului în seara spectacolului. Suma obținută va fi donată pentru a ajuta semeni de-ai noștri aflați în dificultate. Pentru cei care ne vor călca pragul, intrarea este liberă, participarea la tombolă fiind opțională!ˮ, anunță administrația municipală.

Prețul unui bilet de participare la tombola organizată în cadrul evenimentului "Femeia, eterna enigmă" este de 20 de lei.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list