Cei mai buni tenismeni din lume, printre care și slătineanca Diaconu, la Singapore Smash 2024

Primul Grand Smash al sezonului de tenis de masă are loc în Singapore în perioada 10-17 martie. În concurs se vor afla nouă sportivi români, printre care și slătineanca Adina Diaconu, componentă a lotului național de senioare.

Aproape toți primii 50 de jucători de simplu masculin și feminin din lume vor fi în acțiune în orașul-stat din Asia de Sud-Est, începând de mâine, 7 martie. Spectacolul de 11 zile de la Singapore Smash va aduce meciuri spectaculoase, suspans și o concurență acerbă. România participă cu: Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Elena Zaharia, Ioana Sîngeorzan, Eduard Ionescu, Ovidiu Ionescu și Andrei Istrate.

Slătineanca Adina Diaconu va juca la simplu feminin, dar și la dublu alături de Maria Xiao (Spania).

Reamintim că echipa feminină de tenis de masă, senioare, s-a calificat la Jocurile Olimpice după ce a ajuns în sferturile Campionatului Mondial pe echipe, Coreea de Sud. Adina Diaconu a contribuit cu trei victorii la poziționarea pe primul loc în grupă, dar și cu victorie în meciul care a dus echipa printre primele opt în lume.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list